Over ons

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibele en robuuste oplossingen. Dockbite heeft inmiddels tien jaar ervaring opgedaan op online vlak en bestaat momenteel uit een team van technische specialisten (lees vakidioten).

Mobiel internet gebruik heeft inmiddels bijna 60% aandeel weten te bemachtigen. Deze trend zet zich voort. Door veel complexe applicaties en high end websites met allerlei externe koppelingen te ontwikkelen, heeft Dockbite een visie gecreƫerd over hoe data uitwisseling mogelijk gemaakt zou moeten worden. Sociale netwerken, nieuwe (online en mobiele) technieken, ontwikkelmethodieken en mobiele randapparatuur zou bedrijven meer moeten kunnen bieden op het gebied van interactie met klant en haar data met behulp van bestaande CRM, ERP tools of met nieuw te ontwikkelen tools. Hier speelt Dockbite op in met behulp van multi channel ontwikkeling; desktop, web en mobiel.

Maar bij Dockbite gaan we verder dan alleen ontwikkelen. Belangrijk is om vooraf goed na te denken wat het doel is van de inzet van de applicatie. U kunt wel een app laten ontwikkelen omdat het nu een trend is, maar wat wilt u bereiken? We denken graag met u mee over optimalisatie van bijvoorbeeld uw bedrijfs- of salesproces met de inzet van online tools die ook geschikt zijn op mobiele randapparatuur. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw specifieke vraagstuk.

Dockbite is ervaren met Agile ontwikkeling en het implementeren van Salesforce. Dockbite is ervaren met het koppelen van systemen als Salesforce, Dynamics, Exact Online en SEPA platformen van banken.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?